top of page

VOOR DE CLIENT

Heb jij het gevoel dat er meerdere dingen in jouw leven tegenzitten? Dat je de problemen wel wilt oplossen, maar geen idee hebt hoe je dit kan doen? Dat je door bijvoorbeeld problemen thuis niet kan presteren op school? Je moeite hebt met het beheren van je administratie? Dan helpt De Vrije Hand jou graag.


Gezamenlijk kunnen wij werken richting een oplossing voor jou problemen. Dit doet De Vrije hand met jou en de mensen in jouw omgeving die belangrijk voor je zijn. Zo proberen we met zijn allen om jou sterker en zelfverzekerder te maken waardoor je uiteindelijk zelfstandig kan deelnemen aan de samenleving.

sporty Teens

WAT KAN DE VRIJE HAND VOOR JOU DOEN

Als we met elkaar in contact komen, kunnen we kijken waar jij tegenaan loopt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als we elkaar kunnen bieden wat nodig is om jou verder te helpen, kan De Vrije Hand jou ondersteunen om zelfstandig deel te nemen aan de samenleving.

WAAR KAN JE TERECHT?

De Vrije Hand werkt op ambulante basis in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Utrecht. Wil jij ondersteuning van De Vrije Hand, dan kan je het contactformulier invullen zodat wij met elkaar in contact kunnen komen.

Image by Rik van der Kroon
Art Class uitvoeren

JIJ STAAT CENTRAAL!

Mocht je tot het besluit zijn gekomen om hulp van De Vrije Hand in te schakelen, dan is het belangrijk om te weten wat je hiervan kan verwachten. Zo zal er vanuit De Vrije Hand naar jouw wensen geluisterd. Ook zal jij worden voorzien van informatie die van belang kan voor de hulp die je krijgt. Aan de andere kant zijn er ook verwachtingen van jou die ervoor kunnen zorgen dat we samen kunnen werken. Hoe dit er precies uitziet, kunnen wij gezamenlijk bespreken.

bottom of page